160cm äkta Silikon Sex docka kärlek docka Ladyboy Sexiga Sex dockor realistiska Vagina Penis Anal Bröst verklighetstrogna lesbisk Gay Vuxen leksaker

160cm äkta Silikon Sex docka kärlek docka Ladyboy Sexiga Sex dockor realistiska Vagina Penis Anal Bröst verklighetstrogna lesbisk Gay Vuxen leksaker

Sexdockan på bilden kan du köpa på AliExpress för 7990 kr

Hur får man ett godkännande från föräldrar till en sexdocka?

Får du ständigt nagging frågor från dina föräldrar om varför du inte har bosatte sig med en själsfrände real doll via realdoll.dk? Sannolikt ogillar dina föräldrar ditt sexliv och pressar dig att förändras. Eftersom du förstår dig själv och som det liv du lever för närvarande är det dags att ta ställning. För en gångs skull, introducera dem till din favorit silikon kärlek docka och njuta av spänningen se här: https://www.vrsexleksaker.se/sexdocka/.

Varning: om dina föräldrar har hjärtproblem, tänk inte på att göra det här innan du köper en seksinukke!

Här kommer vi att upplysa dig om hela processen att ta emot föräldrars godkännande. Dina föräldrar kommer aldrig spionera på din romantiska liv ger dig friheten att göra vad du vill. Livet är en kort resa och det finns ingen anledning att leva någon annan liv. Du lever bara en gång jag köpte en sexdukke via sexdukken.com!
Nödvändighet

En realistisk sex docka En smartphone Middag sittande Ett charmigt ansikte

Steg 1: Köp din favorit brud eller Gentleman

Först måste du få din sexdocka. Här får du två alternativ: du kan köpa en genomsnittlig sexdocka eller en utsökt kärleksdocka på Snorbilligt. först kan du få detta att vara en vanlig annons i din webbläsare. Det är det inte och det finns mer i detta. De verkliga kärleksdockorna på denna sida är realistiska och mänskliga. Vi ser alltid till att varje realistisk kärleksdocka är unikt gjord med det bästa TPE silikonmaterialet. Höjden på dessa bedårande dockor bör 158cm och mer.

Dina personliga preferenser bestämmer hudfärgen och andra funktioner när du utformar den här härliga dockan. Om du tittar på att få det svårt på dina föräldrar, gå rogue. Om dina föräldrar kanske inte föredrar att se dig med tjejer av en viss färg, så kränker du inte här. Gå för dessa typer av funktioner när du beställer för din silikonpartner.

Hitta fina underkläder kläder för din kärlek docka efter tillgång till henne. Du kan gå för booty shorts och höga klackar för att göra henne sexigare. Dessutom kan du designa henne nonchalant om du funderar på att presentera henne för dina föräldrar. En konstig överraskande middag väntar på dina föräldrar och du måste göra henne så livlig som möjligt. Allt du behöver är att bevisa för dina föräldrar att sexdockan är riktig.

Detta är en oförutsägbar händelse och odds kan gå åt båda hållen. Föreställ dig att dina föräldrar kommer in i insikten att deras pojke är kär i en sexdocka. Låt oss inte gå längre eftersom vi har några steg att ta en titt på.
Steg 2: Ta några bilder av din sex docka Partner

Det skulle vara absurt att bara överraska dina föräldrar med en middag i sällskap med din silikon kön docka. För att få en smidig övergångsperiod måste du börja ge dina föräldrar tips om vad de borde förvänta sig. Först kan du introducera dina föräldrar till dina nya romantiska önskningar. Håll dem gissa att göra dem glada och uppskattar din sexualitet. Gör historier om din nya partner som har specifika funktioner om damen som de hoppas att du hamnar med. Detta bör göra dem glada över att träffa din nyligen förtjust partner.

Berättelser om dina föräldrar kommer snart att bli vanliga och du måste utarbeta en ny plan. Dina föräldrar kommer att vilja ha en syn på partner. Alla dessa dagar har en online social sida. Det blir svårt för dig att ta perfekta bilder som inte kommer att orsaka någon misstanke från dina föräldrar. Du kan ta tråkiga bilder på real dolls och sex dolls som inte avslöjar din Silikon Sex Docka helt eller använda en fotoredigeringsprogram.

Om du inte är ett proffs på detta kan du klä henne helt från ansikte till ben. Krydda upp detta genom att ta ett foto medan du kysser din sexdocka med din synlighet uppenbar på bilden. Få kreativ här och du kommer att uppnå en stor mörkläggning.
Steg 3: Middag Förberedelse

Middag är rätt plattform när du vill presentera denna kärlek docka till dina föräldrar. Här försök inte att behaga dina föräldrar med menyn. Kom ihåg att du introducerar dem till något som de inte har förväntat sig. Om de är vegetarianer, berätta för dem att din nya flickvän äter kött.

De kommer inte att avvisa middagen och som de är angelägna om att träffa henne. Detta gör hela affären att vara mycket verklig. En ny och obekant flickvän kommer att intrigera dina föräldrar innan de ens har träffat henne.

Förbered ett bra sittande som gör att alla fyra av er passar bra. Kom ihåg att dina föräldrar är nyfiken på att träffa din själsfrände. Du kommer att vara livligare när du behöver flytta och även mata din kärlek. Låter konstigt? Detta kommer att bli en av de minnesvärda middagar för dina föräldrar och de kommer aldrig att glömma det.
Steg 4: Behärska Din Poker Ansikte

Nästan alla hårda saker är över och det är det höga för dig att skörda fördelar. Skaffa dig och kärlek docka redo att träffa dina föräldrar. Spela lite trevlig cool musik och spraya en fin dyr spray för att säkerställa stämningen är Vänlig. Du kan göra dina föräldrar mer oroade över middagen genom att berätta för dem hur nervös din flickvän är.

Säg åt dem att vara mjuka på henne för att se till att det finns en god eftermiddagsmiddag. I detta skede hålla din kärlek docka bort. Låt dina föräldrar koppla av innan du kan introducera sexdocka Busty Amy 2.0 som du kan köpa på Sexdockan.com.

Det är dags att du är föräldrar anländer och du kommer att behöva samla allt mod du har. Detta är ett sällsynt ögonblick och det är klokt att se till att du värdesätter detta ögonblick. Ställ in telefonens kamera redo så att du kan fånga dina föräldrars uttryck. Detta är den mest minnesvärda natten i ditt liv och du måste vara avslappnad.

Snart hör du ljudet av dina fäders bil och den faktiska förverkligandet av middagen blir verklighet. Hälsa och bjud in dina föräldrar till middagen medan du påminner dem om att inte döma din flickvän av hennes sexuella läggning.

Så snart de har anlänt och middagsbordet är i sikte, lås dörren. Erbjuda dem lite förfriskningar och nu är de nyfiken på var din flickvän befinner sig. Du har varit oändliga berätta för dina föräldrar om henne och de är säkert öppna för att ha sina misstankar.

Nästa steg är att introducera din sexdocka och hur du gör det här är upp till dig. Du kan bestämma dig för att placera henne i köket intill vardagsrummet. Detta val är ditt att bestämma. Det bästa är att se till att din kamera inställd på att spela in detta ögonblick. Långsam och spänd rörelse kommer att bygga som dina föräldrar får möta denna fantastiska sex docka. Njut av spänningen som den varar.
Slutsats

Precis som det finns olika livsscenarier och föräldrar, kräver detta slutet på vår guide. En minnesvärd och rolig upplevelse mellan dina föräldrar och sex docka är möjligt om dina föräldrar är hänsynsfull. Men om de visar motsatsen, se till att du sätter en show värt att vara uppskattad.

Berätta för dem hur hänsynslösa de är och det är av den anledningen att du aldrig har haft ett lyckligt förhållande. Oavsett resultatet, en sak är säker, dina föräldrar kommer aldrig tjata dig när det gäller kärlek frågor. Vem du än kommer att dejta från och med nu, kommer att vara ett konstant godkännande från dina föräldrar.