IPTV piratkopiering på Power

På sociala nätverk och Internet, fler och fler är anbudsgivare av IPTV-tjänster, som lovar att tusentals TV-kanaler för det låga priset på abonnemanget.

Dessa erbjudanden placeras av olagliga leverantörer av IPTV-tjänster så kallade. IPTV pirater, som kanalerna “stjäla” och därmed bryter mot lagen, vilket ger de kriminella konsekvenserna inte bara för dem, men också för dem som använder dessa tjänster.

Över hela världen, myndigheter genomför rigorösa åtgärder mot IPTV pirater, vilket leder till signalavstängning, vilket resulterar i slutanvändaren av tjänsten utan alla TV-program, utan möjlighet till återbetalning, och kan också bli föremål för undersökningen själv.

IPTV piratkopiering blev en lukrativ verksamhet och de enskilda IPTV tjänsteleverantörer gjort miljonärer på detta sätt.

Internetplattformen “Ikstrim Kods”, som den italienska polisen i flera europeiska länder hade genomfört åtgärden, hade omkring fem miljoner användare, med en beräknad omsättning på över 2 miljoner euro per månad.

Tidigare i år grep polisen två kroatiska medborgare som olagligt hade gjort över 1 000 TV-kanaler tillgängliga för ett stort antal medborgare i Kroatien och Österrike.

TV-tjänsten för två misstänkta var inte annorlunda än erbjudandet från stora telekommunikationsföretag som erbjuds av IPTV Service, med sin tjänst och över 1.000 TV-kanaler som tillhandahåller olagliga tjänster mot en liten avgift per kund.

Två misstänkta, 20 och 35 år gamla, har arbetat via Internet, handel och installation tjänst. Hela processen avslutades med olagligt förvärvade program och program.

Det bör noteras att den olagliga IPTV-tjänsten aldrig är lika kvalitet som laglig, vilket är stabil och god bildkvalitet.

Det bör alltid hållas i åtanke att slutanvändare som väljer olaglig IPTV bryter mot lagen och riskerar att få höga böter, men också att i en tid då de vill ha något att titta på utan en TV-signal.