SexRobotar är nu en sak, tjänstemän är freaking out, och experter är som sexrobots

Sexrobotar kan ha brutit sig in i mainstream medvetande med HBO: s hit show Westworld, men nu är de sprider sig i denna värld, vilket väcker frågor om de potentiella effekter de kommer att ha på sina mänskliga “kunder.”

Till skillnad från de mycket humanarobotarna i Westworld, sexbots från Snorbilligt på den verkliga marknaden hittills bara stöna och känna sig varm vid beröring. Men push av ett kanadensiskt företag för att få dem mer i mainstream tvingar några mycket obekväma samtal.
Annons

Staden Houston, Texas, blev nyligen indragen i frågan när ett företag, KinkysDolls, tillkännagav planer på att öppna en “kärlek dockor bordell”, där kunderna kunde göra en-mot-en möten med robotar. En liknande KinkysDolls-operation inleddes i Toronto 2017 och laddade kunder per timme eller halvtimme.

KinkysDolls svarade inte på flera förfrågningar om kommentarer. Men i en intervju med Toronto Sun, företagets ägare, Yuval Gavriel, beskrev det som ett försök-innan-du-köp butik för dyra sexdockor, som sträcker sig från $ 2.000 till $ 3.500.

“Vi är inte en bordell,” Gavriel berättade solen. “Vi är faktiskt emot något som är en bordell eller diskriminera mot män eller kvinnor på något sätt.”