Surfshark.com kan fungera till iptv kanaler

Medan den har ett mycket mindre nätverk jämfört med NordVPN, med 800 + servrar från 50 länder, förlorar Surfshark inte när det gäller integritet och säkerhet. Följer en no-Logging policy och erbjuder säker tunnelprotokoll som OpenVPN och IKEv2 med AES-256-GCM kryptering, kan du njuta av en optimerad iptv hastighet samtidigt som din identitet förvaras tryggt och säkert.

Surfshark är en mycket enkel att använda VPN utan bandbredd gräns och ingen samtidig anslutning gräns, så säg hej till att använda denna VPN på olika enheter på samma gång! Det är en vpn som tillåter iptv-tjänster på alla sina servrar, inklusive länder där P2P aktiviteter är förbjudna via omdirigering anslutningen till iptv-vänliga servrar i Nederländerna eller Kanada, beroende på din plats. Smart Move, Surfshark.

Den bästa delen? Surfshark överlägset är den billigaste VPN på marknaden, kostar ca $1,99/månad för en tvåårig plan med en 30-dagars återbetalningspolicy. Den VPN också skaffar dragen lik en 30-dag fri provversion, 24/7 levande prat stöd och jämn gir du listerna om bäst torrent tomten och P2P tjänsten.

Surfshark ligger i British Virgin Islands av fem ögon, nio ögon, och fjorton ögon övervakning jurisdiktion, så du kan vara säker på att dina personuppgifter förblir säker bort från regeringens inblandning.