Vad är IPTV

IPTV ( IP television, Internet television) är en TV-sändning som använder en Internetanslutning. Dess namn står för Internet Protocol TV-television over the Internet Protocol. Sändning utförs genom överföring av data över nätverkets transportkanaler. Principen för drift av IPTV är extremt enkel:

för att ta emot signalen är det tillräckligt att ha en stabil Internetanslutning med en anslutningshastighet på 5 Mbit / s eller högre; videouppspelning använder en plattformsoberoende tjänst som låter dig titta på dina favoritkanaler på en persondator, en IPTV med SmartTV-funktion eller en enkel TV via en IPTV-VPN eller till och med på en smartphone eller surfplatta.

De främsta fördelarna med IPTV från ICM

sverigeiptv.se programmet är alltid till hands. Med hjälp av EPG kan du alltid visa programmet direkt från skärmen på din enhet och ta reda på vilka intressanta program som väntar på dig; stort urval av kanaler för varje smak; det är gratis med IPTV. Varje tullpaket har sin egen uppsättning TV-kanaler, från det minsta – ett socialt paket till det maximala-en utökad uppsättning + HD.

Hur aktiverar jag IPTV-tjänsten?
Förfarandet för att konfigurera och ansluta IPTV beror på anslutningsmetoden och den slututrustning som används av IPTV abonnenten:

personal computer and IPTV viewer – bara ladda ner och installera programmet IPTV Player på denna länk; TV-apparater med SmartTV-funktionen har vanligtvis inte förinstallerade program för visning av IPTV ur lådan. Du kan installera den nödvändiga appen själv från app Store, till exempel: SS IPTV eller PeersTV. Efter att ha startat appen kan du behöva ange adressen till spellistan — eller du kan hitta mer information om hur du konfigurerar en viss modell av enheten i instruktionerna eller på Internet. Vi rekommenderar att du köper tv-apparater baserat på operativsystemet Android TV, där IPTV-stöd finns i sin helhet; för en vanlig TV finns speciella IPTV-set-top-boxar tillgängliga, Vi rekommenderar att du använder Android-operativsystemet, till exempel X96 mini. Installera IPTV-appen från Dreamfilms och ange spellistans adress eller i appinställningarna, glöm inte att ställa in alternativet Automatisk uppdatering-programmet hämtar automatiskt och uppdaterar listan över kanaler och EPG; på mobila enheter (smartphones och surfplattor) baserat på Android-operativsystemet kan du också installera IPTV-appen från Play Market. ange bara adressen till spellistan eller och glöm inte att ställa in alternativet Automatisk uppdatering.

För en stabil drift av tjänsten på Smart-TV TV och IPTV set-top boxar rekommenderar vi att du använder en trådbunden anslutning till routern. Vid användning av en trådlös anslutning garanteras inte flödesstabiliteten.

Du behöver inte konfigurera routern för att visa IPTV.

Om det behövs hjälper våra specialister dig att ansluta och konfigurera IPTV på dina enheter.